inrichting AMS Lab (Antwerp Managemant School)

functie: inrichting en interieurontwerp voor AMS Lab : Wall Of Fame, Stoneroom, LAB
opdrachtgever: AMS
jaar van vervaardiging: 2013
producent: WEB
samenwerking met kunstenares : Ria Pacquée
fotograaf : Liesbet Goetschalckx

AMS lab voor Antwerp Management School

Voor de herinrichting van de 'verloren' kelder tot een creatieve hotspot bedachten we een specifieke sfeer voor elk van de 4 ruimtes. Via een informele lounge met zetels kom je in een gang waar een WALL OF FAME is geïnstalleerd. Dat is een grote, lange multifunctionele muur waar de beste ideeën op mogen pronken. Die ideeën heb je ongetwijfeld opgedaan in de STONE ROOM, de derde ruimte van dit project.
De STONE ROOM ontleend haar naam aan een grote fotomuur waar we een kunstintegratie verwerkten van kunstenares Ria Pacquée. Op deze foto zien we 2 figuren stenen (of zijn het ideeën?) versleuren en verzamelen. Alle wanden zijn beschrijfbaar en enkele 'rotsvormige' kussens zorgen voor interactie.
Het AMS lab achteraan, is de ideale flexplek voor grote meetings, recepties of de perfecte pitch. Verschil in vaste en flexibele werkposten zorgen dat elke student hier zijn plekje kan vinden.